Maandag - zaterdag 9:00/17:00
postnl-logo-home
logo_betaalmethodes_bovenelkaar1

Dak en gootbox

Doordat EPDM Centrum gebruik maakt van Hertalan Easycover wat zo eenvoudig in montage is, hebben wij iets nieuws bedacht. Een dak of gootbox! Dit is een EPDM dak wat 50 jaar mee gaat! Bent u ook altijd maar aan het wachten op de dakdekker? U heeft net een dakkapel getimmerd en u kunt niet verder omdat het dak nog niet dicht zit. Of uw klanten hebben een lekkage aan hun garage en u kunt ze niet helpen omdat er niemand beschikbaar is? Wij bieden de oplossing, doe het gewoon zelf! U denkt misschien, ik ben geen dakdekker of heb hier geen ervaring mee, dat maakt niet uit. Met Hertalan easy cover in de combinatie met een Combi box, kan iedereen het.

Hoe werkt het?
Als u op de klus bent opent u met uw smartphone epdm-centrum.nl en gaat naar het kopje dak en gootbox. Vervolgens volg je het stappenplan zoals beschreven. Wanneer u de bestelling geplaatst heeft, gaat EPDM Centrum voor u aan het werk om de box te vullen met de materialen en lijmen die u nodig heeft.
Vervolgens krijgt u het pakket op de gewenste locatie gestuurd en kunt u aan de slag. Met het bijhorende montage boekje, legt u gemakkelijk het dak weer dicht. Het mooiste aan dit product is, is dat er geen ( kwetsbaren ) naden zijn waardoor de kans van slagen zo goed als 100% is!

Mocht u er als nog niet uit komen, kunt u natuurlijk ons bereiken via de klantenservice.

Toont alle 3 resultaten