U bepaalt het project en wij leveren het pakket

Met onze eenvoudige calculator heeft u alleen de afmetingen nodig van het project en vervolgens kunt u eenvoudig een pakket met alle benodigdheden samenstellen. Heeft u vragen dan staan wij voor u klaar.

Wanneer u bij ons bestelt, gaan wij voor u aan het werk om de box te vullen met de materialen en lijmen die u nodig heeft.

Lees meer

EPDM totaalpakket op maat voor uw klus

Geen voorraad beheer meer of overbodige EPDM

  • EPDM totaalpakket op maat voor uw klus.
  • Bespaar veel tijd met onze calculator.
  • Niet iedere keer uitzoeken welke benodigdheden u moet hebben.
  • Veel ondernemers maken gebruik van onze pakketten en zijn zeer tevreden.
Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar.

Wij verhelpen dakproblemen graag door het werk voor u uit te voeren en voor u met de ladder het dak te bezoeken om de goot en/of de afvoer te herstellen. We doen niets liever, het is ons vak, maar…. met onze producten is het eenvoudig zelf te doen. Lees meer

Wij hebben alles perfect geprepareerd voor u. Bij het pakket krijgt u een handleiding meegeleverd. Verder hebben wij een aparte pagina op de website voor alle instructies zodat u die ook online direct kan bekijken. Mocht het toch nog niet duidelijk zijn dan kunt u ons altijd bereiken via de bekende wegen.

Handleiding pagina EPDM dakbedekking

Handleiding pagina EPDM dakgoot renovatie

Handleiding pagina reparatieset

Wij hebben per pakket voor u gekeken wat er nodig is om uw project te realiseren. Binnen het product kunt u door de verschillende stappen lopen en ziet u wat wij aanraden aan benodigdheden. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken via de bekende wegen.

Wij werken zelf al jaren met EPDM. Wij hebben de vergelijking gemaakt met andere materialen en zijn er achter dat EPDM de beste optie is. Hierbij hebben wij met name gekeken naar de kwaliteit en de moeilijkheidsgraad van verwerking. In beide aspecten blinkt EPDM uit ten opzichte van andere materialen.