EPDM Alles-in-één pakket

Het EPDM totaalpakket is een complete set voor het afdichten en isoleren van daken en goten. Het pakket bevat alle benodigde materialen, zoals EPDM-rubber, lijm, tape, afdichtingsmiddel en isolatiemateriaal.

Het EPDM-rubber in het pakket is van hoge kwaliteit en kan een hoge belasting aan. Het is UV-bestendig en ozonbestendig, waardoor het een uitstekende keuze is voor dak- en gootwerkzaamheden. Het rubbertape is zeer flexibel en kan eenvoudig worden aangebracht op moeilijk te bereiken plekken.

Het EPDM-pakket is een uitstekende keuze voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Het is een complete oplossing voor het afdichten en isoleren van daken en goten.

Wanneer je bij ons bestelt, gaan wij voor je aan het werk om de box te vullen met de materialen en lijmen die je nodig hebt.
Vervolgens krijg je het pakket op de gewenste locatie gestuurd en kan je aan de slag. Met de bijhorende eenvoudige handleiding, leg je gemakkelijk het dak weer dicht of herstel je de dakgoot. Het mooiste aan dit product is, is dat er geen ( kwetsbaren ) naden zijn waardoor de kans van slagen zo goed als 100% is!

Mocht je er als nog niet uit komen, dan kan je ons natuurlijk altijd bereiken via de klantenservice.