Met EasyCover membranen kunt u complete daken uit één deel leggen. De onderstaande producten zijn in verschillende breedtes weergegeven. U kunt zelf de lengte bepalen.

Deze dikte voldoet aan het bouwbesluit. Dit is geschikt voor het beplakken van daken. Deze dikte is geschikt voor daken die intensiever geburikt worden, bijvoorbeeld daken waar veel op gelopen wordt.

Waaruit van1–12 van 14 Producten

Duurzaam en flexibel
De
Easy Cover membramen van Hertalan zijn een uitstekende keuze voor het afdichten van daken. Ze zijn eenvoudig te verwerken en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De membraan is lichtgewicht en kan eenvoudig op het dak worden aangebracht. Het is een duurzame en flexibele membraan die zorgt voor een waterdichte afdichting van het dak.

Een EPDM-dak is een kunststofdak dat bestaat uit een laag EPDM-membraan. EPDM is een acrylonitrile-butadieen-rubber-composiet. Het materiaal is zeer elastisch, heeft een goede weerstand tegen UV-straling en is bestand tegen ozon, oxidatie en ozon. EPDM-daken zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur.