De dakgoten zorgen ervoor dat het regenwater afgevoerd wordt. Wanneer de dakgoot verstopt raakt of kapot is, kan het regenwater niet meer goed afgevoerd worden. Dit kan leiden tot wateroverlast of zelfs schade aan de dakconstructie. Epdm is een kunststof materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en UV-straling. Het is daarom een uitstekend materiaal om dakgootreparaties mee uit te voeren. Epdm dakgootreparaties zijn eenvoudig uit te voeren en kunnen zonder problemen door een ieder worden uitgevoerd.

Een dakgoot is een belangrijk onderdeel van het dak van een huis of gebouw. Het voorkomt dat water in de muren en het dak komt, wat schade kan veroorzaken. Als er problemen zijn met de dakgoot, moet deze zo snel mogelijk worden gerepareerd. Anders kan er water in het huis komen en kan er schade ontstaan.

Om een dakgoot te repareren, moet je eerst de oorzaak van het probleem achterhalen. Als er bijvoorbeeld een gat in de dakgoot is, moet je dit dichten met een kit of een ander middel. Als de dakgoot verstopt is, moet je deze schoonmaken. Er zijn speciale dakgootreinigers verkrijgbaar, maar je kunt ook een gewone tuinslang gebruiken.

Als je de dakgoot hebt gerepareerd, moet je deze testen door er water in te laten lopen. Als alles goed werkt, zal het water gemakkelijk weglopen. Zo niet, dan moet je het probleem opnieuw oplossen.

Dakgoten moeten regelmatig worden gecontroleerd, zodat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Als je dakgoot niet goed werkt, kan dit ernstige schade aan je huis of gebouw veroorzaken.

Ben jij ook altijd maar aan het wachten op de dakdekker? Je hebt net een dakkapel getimmerd en je kan niet verder omdat het dak nog niet dicht zit. Of jouw klanten hebben een lekkage aan hun garage en je kan ze niet helpen omdat er niemand beschikbaar is? Wij bieden de oplossing, doe het gewoon zelf! Je denkt misschien, ik ben geen specialist of heb hier geen ervaring mee, dat maakt niet uit. Met onze dak- of gootbox kan iedereen het.

Wanneer je bij ons bestelt, gaan wij voor je aan het werk om de box te vullen met de materialen en lijmen die je nodig hebt.
Vervolgens krijg je het pakket op de gewenste locatie gestuurd en kan je aan de slag. Met de bijhorende eenvoudige handleiding, leg je gemakkelijk het dak weer dicht of herstel je de dakgoot. Het mooiste aan dit product is, is dat er geen ( kwetsbaren ) naden zijn waardoor de kans van slagen zo goed als 100% is!

Mocht je er als nog niet uit komen, dan kan je ons natuurlijk altijd bereiken via de klantenservice.