Wat heb je nodig voor een dakgoot renovatie?

Wanneer u kiest voor een EPDM dakgoot bedekking, weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige bedekking krijgt. EPDM is namelijk een zeer duurzaam materiaal, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Bovendien is EPDM ook bestand tegen UVstraling, ozon en extreme temperaturen. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor toepassing op daken.

EPDM-centrum.nl Gootbox

Neem jij liever het heft in eigen handen en wilt u hierdoor flink besparen op hoge kosten van een externe partij? Speciaal voor u heeft EPDM centrum de Gootbox. Enkel de lengte- en breedtemaat op geven en je ontvangt alle benodigdheden met instructiehandleiding om jouw dakgoot voor 50 jaar nieuw leven in te blazen op een duurzame manier.

Wanneer je bij ons bestelt, gaan wij voor je aan het werk om de box te vullen met de materialen en lijmen die je nodig hebt.
Vervolgens krijg je het pakket op de gewenste locatie gestuurd en kan je aan de slag. Met de bijhorende eenvoudige handleiding, leg je gemakkelijk het dak weer dicht of herstel je de dakgoot. Het mooiste aan dit product is, is dat er geen ( kwetsbaren ) naden zijn waardoor de kans van slagen zo goed als 100% is!

Mocht je er als nog niet uit komen, dan kan je ons natuurlijk altijd bereiken via de klantenservice.

Voordelen EPDM

Onze EPDM rubberen gootbekledingssystemen zijn ook ongelooflijk licht van gewicht. Ze zijn extreem weerbestendig en kunnen uw dakgoten ook beschermen tegen vuil en weer. Meer voordelen zijn onder meer:

  • Weinig onderhoud nodig gedurende de hele levensduur
  • Eenvoudige installatie en toepassing
  • Voorkomt mos- en algengroei
  • Levensverwachting van meer dan 50 jaar
  • Zal niet barsten, splijten of rotten
  • Milieuvriendelijk

Bekende vragen

Moet EPDM verlijmd worden?

Ja. EPDM-membranen worden volledig verlijmd of “verlijmd”.

Krimpt EPDM?

Ja. Ondanks zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid krimpt EPDM na verloop van tijd van nature.

Ben jij ook altijd maar aan het wachten op de dakdekker? Je hebt net een dakkapel getimmerd en je kan niet verder omdat het dak nog niet dicht zit. Of jouw klanten hebben een lekkage aan hun garage en je kan ze niet helpen omdat er niemand beschikbaar is? Wij bieden de oplossing, doe het gewoon zelf! Je denkt misschien, ik ben geen specialist of heb hier geen ervaring mee, dat maakt niet uit. Met onze dak- of gootbox kan iedereen het.