Hertalan Easy Stick Gs

Alle rollen zijn 20 meter in lengte.

(Excl. btw)

Hertalan Easy Stick Gs is de EPDM variant die veel gebruikt wordt voor gevelafdichting en dakgoot bekleding. In het bouwbesluit staat bijvoorbeeld dat nieuwbouw maar ook verbouw aan veel eisen moet voldoen, 1 daarvan is luchtdicht bouwen. Voor deze eis wordt veel de toepassing gebruikt van Hertalan Easy Stick Gs.

Alle rollen zijn 20 meter in lengte.

Waaruit van1–12 van 13 Producten

Hertalan Easystick is de EPDM variant die veel gebruikt wordt voor gevelafdichting en dakgoot bekleding. In het bouwbesluit staat bijvoorbeeld dat nieuwbouw maar ook verbouw aan veel eisen moet voldoen, 1 daarvan is luchtdicht bouwen. Voor deze eis wordt veel de toepassing gebruikt van Hertalan Easystick.

Duurzaamheid
De Easystick is een duurzaam product met een levensduur van 50 jaar. Deze lange levensduur is belangrijk om onderhoudskosten te beperken. Ook is de Easystick eenvoudig aan te brengen, dit komt doordat de onderlaag van butyl zelfklevend is. Als de ondergrond gereinigd en vetvrij is, kan de Easystick direct worden aangebracht. Er zijn geen lijmen of hechtprimers meer nodig die eerst een lange droogtijd vereisen.

Renovatie van dakgoten
De Easystick van Hertalan wordt ook veel gebruikt voor de renovatie van dakgoten. Doordat Hertalan Easystick veel duurzamer is dan vervanging van een zinken dakgoot is dit een doorslag in de dakgoottechniek. Terwijl een nieuwe zinken dakgoot tegenwoordig gemiddeld nog maar 20 – 25 jaar meegaat (mits deze goed is gemonteerd), gaat een dakgoot met Easystick wel 50 jaar mee. Hertalan Easystick is ten opzicht van een zinken dakgoot veel eenvoudiger in de montage. Ook hier is er voor de montage geen duur (brandgevaarlijk) gereedschap voor nodig.